Your Healthy Balance bijna live!

Blog - augustus 2022

Joehoe, per 1 september a.s. start ik met mijn praktijk als Orthomoleculaire therapeut. Zowel in Schiedam als Rotterdam. Aan de hand van thema’s als voeding, beweging, slaap en ontspanning help ik jou met het (her)vinden van jouw gezonde balans.

Ik bied 2 type diensten:

Check YHB – Een cadeau aan jezelf om preventief naar jouw gezondheid te kijken. Eventueel aan te vullen met allerlei labonderzoeken.

Optimaliseer YHB – Kies deze dienst als je met specifieke klachten rondloopt. Ik bied er nu 5 aan. Deze lijst is niet volledig en zal in de toekomst verder uitgebreid gaan worden. Is mede afhankelijk van de type vragen die ik krijg en zal mijn aanbod daarop aanpassen.

Meer over mijn aanbod vind je op www.yourhealthybalance.nl/mijn-aanbod-voor-jou/. Wil je een afspraak plannen of contact met mij opnemen ga dan naar www.yourhealthybalance.nl/contact/. Op de contact pagina kun je tevens zien wanneer ik waar te vinden ben.

Zie je snel?!

Vraag jij je af of een YHB traject of EMB test wat voor jou is?