Mijn missie: mensen helpen de regie over hun gezondheid weer terug te krijgen

Arianne: positief, eerlijk, bevlogen en leergierig

Ik ben lang werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Een stressvol bestaan, waar ik gelukkig afstand van heb genomen. Uiteraard ben ik ook zelf op zoek gegaan naar mijn gezonde balans. In 2017 startte ik met de opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer bij Natura Foundation. Ik ontwikkelde een andere kijk op gezondheid: je kunt veel meer zelf doen dan je denkt. Het is dan ook mijn missie om zoveel mogelijk mensen dit inzicht mee te geven. Ik deel graag mijn kennis om je te helpen weer in balans te komen en/of te blijven.

Blijven ontwikkelen vind ik belangrijk. Om je persoonlijk en gedegen te kunnen helpen, volg(de) ik de volgende opleidingen:

   • 2017-2018 Orthomoleculaire Voedingsleer, Orthomoleculaire en Evolutionaire Gezondheidsleer – Orthomoleculaire Therapeut diploma volgens de klinische psychoneuroimmunologie bij Natura Foundation
   • 2018-2019 HBO Medische BasisKennis en PsychoSociale BasisKennis diploma’s bij Con Amore
   • 2018-heden diverse bij- en nascholing gevolgd:
    • Certificaat Praktijkbijeenkomst Depressie: Evolutionair en Orthomoleculaire Natura Foundation
    • Certificaat Bloedwaardentesten Natura Foundation
    • Masterclass: Behandeling van restklachten na Corona Natura Foundation
    • Certificaat Kennis in Praktijkbijeenkomst: Ziek van angst: preventie en interventie Natura Foundation
    • Certificaat Behandeling van stress, stemming- en slaapproblemen Natura Foundation
    • Certificaat Behandeling van hormonale aandoeningen Natura Foundation
    • Orthica Health Science congres 2021 certificaat – Voeding en Psyche
    • Con Amore bijscholingen:
     • Het hormonale Stelsel – 2019
     • Dementie – 2020
     • Epigenetica – 2020
     • Bloedwaarden lezen – 2021
     • Het placebo effect -2022
     • Burn-out – 2023
   • 2021 BrainQ ADHD Therapeut – diploma
   • 2022 Ortho Health Foundation – Energetische Morfologische Bloedtest (EMB)
   • 2021-2023 Evenwijs – Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut diploma (ONT) – 4 jarige HBO opleiding
   • 2023 – 2024 BrainQ level 1 therapeut io

     Van een brede blik naar focus op jouw gezondheid

     Ik geloof in een brede kijk op gezondheid. Een holistische blik die gedreven wordt door een ingewikkelde uitwisseling tussen onze genetische opmaak, onze leefstijl en onze leefomgeving. Als orthomoleculaire therapeut ben ik opgeleid om naar de mens te kijken vanuit dit groter geheel en zet ik mijn kennis in om jouw persoonlijke gezondheidsbalans op te maken. Maatwerk met concrete handvatten om tot verbetering te komen. Zowel preventief als curatief.

     Meer weten over mijn diensten?

     Wat drijft mij?

     Vanaf de start van mijn eigen ontdekkingsreis ben ik gegrepen door gezondheid en wat daar allemaal bij komt kijken. Dat startte in 2017 en sindsdien ben ik er dagelijks mee bezig. Het liefst zou ik mijn kennis van de daken schreeuwen. Waarom? Omdat ik vind dat deze inzichten een heel andere blik werpen op gezondheid en de rol die wij daar zelf in hebben te nemen. Een mindset die opgeteld tot een gezondere wereld leidt.

     Ik zie het dan ook als mijn missie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de invloed die zij zelf kunnen uitoefenen op een gezond(er) leven. Vanuit de eigen regie werken aan een gezonde balans. En dat wordt mijn bijdrage aan een gezondere wereld.

     Vraag jij je af of een YHB traject of EMB test wat voor jou is?